opc_loader

 
Gebruiksaanwijzing voor de Green Coffee -  Power Slimming Green Coffee  - Groene Koffie 1500 - Green Coffee 1000 - Green Coffee 800 - etc.
Begint U voor het eerst ?
Dan raden wij aan om voor de eerste dagen een 1/2 zakje per dag te nemen de eerste week, daarna 1 sachet per dag . Het is  van groot belang dat u voldoende water drinkt, minimaal 1,5 tot 2 liter per dag, dit om de afvalstoffen af te voeren.
Green Coffee 800 / 800 + & 1000 Gebruik
Doe de inhoud van een sachet in een kopje en meng dit met 80/100 ml kokend water
Gebruik 1 kopje per dag in de ochtend op uw nuchtere maag na zo 20 minuten kunt u   gaan ontbijten.
Voeg evt melk en / of een zoetje toe  zoals U gewend bent.
Eet het liefste 3 maaltijden en 2 tot 3 lichte tussendoortjes zodat u de verbranding goed op gang houd
Het is aanbevolen dat u ongeveer 2 liter water per dag drinkt
Belangrijk: Niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar, mensen die lijden aan hartaandoeningen, hoge bloeddruk en/of diabetes. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en/of voor moeders die borstvoeding geven. Als personen gevoelig zijn voor 1 van de ingrediënten van dit product, onder medicatie staan of anderzijds twijfelen of zij dit product mogen gebruiken wordt aangeraden voor gebruik uw arts of verpleegkundige te raadplegen. 


* Dit product is niet bestemd voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten.
Tips:
- Het wordt aanbevolen om dagelijks ongeveer 2 liter water te drinken. 
- Eet 4/5 keer per dag. U zult wellicht minder honger hebben, maar het is belangrijk dat u geen maaltijden overslaat. In plaats van maaltijden over te slaan kunt u beter kleine porties nuttigen. 
- Extra lichaamsbeweging in de vorm van cardio training of fitness zorgt voor sneller resultaat en extra definitie van het lichaam. (strakker lichaam, spieren beter zichtbaar).
-Dit voedingssupplement dient buiten het bereik van kinderen bewaard te worden.
- De voorgeschreven dosering dient niet te worden overschreden. – (1 zakje per dag.)
- Voedingssupplementen zijn geen substituut voor een gevarieerde voeding. 
Disclaimer
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend.
 
De producten die www.greencoffee800plus.nl verkoopt zijn niet bedoeld voor behandeling, genezing of om een ziekte te voorkomen. Voordat u met het gebruik van voedingssupplementen of gezondheidsproducten begint, dient u dit vooraf met uw arts of specialist te overleggen. Dit geldt nadrukkelijk wanneer u reeds medicijnen gebruikt of onder medische behandeling bent. Voedingssupplementen en andere gezondheidsproducten dienen niet te worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding en/of levensstijl.

www.greencoffee800plus.nl is niet aansprakelijk voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of incomplete informatie op deze website. Informatie verzonden aan www.greencoffee800plus.nl via e-mail, formulieren of op andere wijze is beveiligd door middel van een SSL Certificaat.

Bepaalde (hyper)links in deze website leiden naar websites die niet ons eigendom zijn, maar zijn alleen ter informatie van onze bezoekers opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van www.greencoffee800plus.nl Wij kunnen niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die op die websites worden aangeboden.

Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke toestemming van www.greencoffee800plus.nl        ( hyper ) links aan te brengen naar de website van www.greencoffee800plus.nl. Alsmede een (hyper)link naar deze website zo in te richten dat deze in een ‘frame’ van een andere website wordt geplaatst.

Door contact te leggen met onze website gaat u akkoord met deze disclaimer.
DIRECTIONS: Take one sachet in the morning

IMPORTANT:
Not suitable for person under 18 years old, those suffering from cardiac conditions,
high blood pressure or diabetes. Not recommended to the pregnant or breast feeding women.
If  there is any sensitivity to this product or if under any medication, please consult your health care professional.

 
DISCLAIMER:
These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease,or to make any claims. As individuals differ, their results with these products will differ, even when following the same method. Always consult your health care professional before starting any detoxing or diet program.

 
More Information:

Web:
Join us on : Facebook
Join us on :Twitter     
Watch us on : Youtube

 
Winkelwagen
Ook afvallen?

 

 Alle producten in prijs verlaagt !

 De Voordeligste & Originele Leptin Totaal Shop

 Prijzen zijn altijd inclusief btw & verzending.   Promotie