opc_loader

 Het bestellen van Uw Green Coffee bij www.greencoffee800plus.nl

Bestelprocedure & Bezorging .

Orderbevestiging per e-mail: Na het plaatsen van een order ontvangt u van ons een orderbevestiging. Hierin staat alle informatie over de geplaatste bestelling.

Betaalbevestiging per e-mail: Zodra de betaling is afgerond ontvangt u hiervan een bevestiging. Er kan een vertraging ontstaan door het niet direct verwerken van de betaling bij de banken. Hier hebben wij geen invloed op.
 
Verzendbevestiging per e-mail: Zodra uw bestelling wordt verzonden, ontvangt u hiervan een bevestiging per email. Indien het een pakket betreft dan wordt deze via TNT verzonden.
Levertijd: www.greencoffee800plus.nl  streeft ernaar alle bestelling na afronding van de betaling binnen 1 werkdag te verzenden,onder voorbehoud van het voorradig zijn, dat houd in dat Uw pakket
met 1 of 2 werkdagen bij U thuis is met natuurlijk ook afhankelijkheid van PostNL, heeft u na afronding Uw bestelling niet binnen 2 werkdagen in huis meld het ons dan maken wij direct contact met het sorteercentrum
VOOR HET BUITENLAND IS HET VAAK IETS LANGER !!
Over bestellingen waar onverhoopt een langere levertijd dan 5 werkdagen zit, zullen wij U altijd informeren.
Pakketten versturen wij van maandag tot vrijdag.
Bij www.greencoffee800plus.nl en smart sense  Zijn de verzendkosten binnen Nederland Gratis ,bij bestelling vanaf het buitenland vragen wij een vergoeding van 9,00 euro (Deel van de kosten) tot een bepaald gewicht
bij grote aantallen word het iets meer ,maar altijd voordelig
Nederland = Gratis verzenden , voor het Buitenland rekenen wij een (deel van de kosten) !
Pakketten die middels PostNL binnen Nederland verstuurd worden, moeten aan de onderstaande voorwaarden voldoen: - niet zwaarder dan 30 kg
Al onze producten en verzendingen voldoen aan deze voorwaarden.
Envelop verzending: Bent U erg weinig thuis dan is het mogelijk om 1 pak per envelop te versturen, 1 doosje gaat standaard per envelop.
Envelop verzending houdt in dat wij met toestemming van U de doos openmaken en 1 doos plat meesturen, het doosje kunt U thuis weer uitvouwen.
Tarievenoverzicht pakketverzending voor retourneren Binnen Nederland Euro 6,95 Buiten Nederland Euro 10,00 .
 
Overschrijving: Bij vooraf betalen per bank dient u het bedrag zelf over te schrijven. De rekeninggegevens ontvangt u na de bevestiging van de aankoop per email.
Zodra de betaling op de rekening is bijgeschreven ontvangen wij direct een bevestiging hiervan. Dit garandeert onze klanten een snelle en zorgvuldige afhandeling van de aankoop. Uiteraard ontvangt u van ons een bevestiging van verzending . Zodra de betaling afgerond is wordt de bestelling verzonden.
Retourneren: Bij  www.greencoffee800plus.nl en smart sense kunt u gerust winkelen in de wetenschap dat als u achteraf toch niet tevreden bent u de bestelling terug mag sturen. U kan deze bestelling tot veertien dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, terug sturen. Wel vragen wij u dan het product compleet, ongebruikt en in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking terug te sturen. Ook dien u altijd eerst een retournummer aan te vragen via info@green-coffee800.nl   (envelop zendingen worden niet retour genomen,wij hebben geen zicht op welk product u ons terug stuurt )
Hoe retourneert u een product: Afhankelijk van uw reden om een product aan ons te retourneren moet u het onderstaande stappenplan doorlopen.
Wanneer u een product binnen de zichttermijn, dus tot zeven dagen na ontvangst, wilt retourneren volg dan de onderstaande stappen:
1. Neem contact op via email om te melden dat u een product terug wilt sturen;
2. Nadat u bij ons gemeld hebt dat u een product wilt retourneren, ontvangt u van ons via email een retournummer en instructies;
3. Nadat www.greencoffee800plus.nl het product retour heeft ontvangen, sturen wij u een ontvangstbevestiging via email;
4. Indien het product compleet, ongebruikt en in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakken is ontvangen, storten wij binnen zeven werkdagen na ontvangst het aankoopbedrag  terug op het door u verstrekte rekeningnummer.  
( Let op dat is min het verzendbedrag wat wij hebben betaald om uw bestelling te verzenden)  
De kosten voor het terugzenden zijn ook voor uw eigen rekening. In rekening gebrachte order- en verzendkosten kunnen niet worden gerestitueerd. Ongefrankeerde, te weinig gefrankeerde en zendingen zonder retournummer kunnen wij niet in ontvangst nemen.
Winkelwagen
Ook afvallen?

 

 Alle producten in prijs verlaagt !

 De Voordeligste & Originele Leptin Totaal Shop

 Prijzen zijn altijd inclusief btw & verzending.   Promotie