opc_loader

Detox Foot Patch

16,95
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Staffelprijzen
Tot 2: 16,95
2 en meer: 15,95
Detox FootPatch (voetpleister) 10 stuks
Deze footpatch worden per bubbel envelop bezorgd ,met gebruiksaanwijzing erbij ,vanwege te hoge verzending op product anders en dan zou de prijs weer moeten stijgen en op deze manier hoeft U ook niet thuis te blijven.
Verhoogt de verwijdering van afvalstoffen uit het lichaam
Vergroot het effect van afslank- en gewichtsbeheersingsprogramma's
Zorgt voor een gezonde spijsvertering
Wist u dat:
Een volwassene kan veel chemische stoffen in het lichaam opnemen en opslaan. De normale verwijderingsprocessen in het lichaam zijn echter niet meer in staat de groeiende aantallen afvalstoffen te verwijderen. Veel van deze ongewenste afvalstoffen hopen zich langzaam op en het kan zelfs jaren duren voordat de negatieve effecten zichtbaar worden. De symptomen kunnen variëren van hoofdpijn, slechte huid conditie, overgewicht, obstipatie, slechte adem, onrust gevoelens, cellulitis, vermoeidheid en depressiviteit.
Detox FootPatch zijn gebaseerd op oude Oosterse recepten voor innerlijke reiniging. Maandelijks worden er in Zuidoost Azië zo’n 10-15 miljoen voetpleisters gebruikt!  FootPatches bevatten kwalitatieve hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten. Ze zijn veilig en eenvoudig in gebruik. Daarnaast zijn de pleisters  effectief om afvalstoffen te verwijderen, de ingrediënten dringen niet het lichaam binnen!
Gebruik:
Detox Footpatch plaatsen op de onderkant van de voet.
Detox Footpatch kuur voor 5 nachten, wij raden u aan om de eertse keer de Detox Foot Patch 5 nachten achtereen te gebruiken, na 1 of 2 weken weer herhalen. Daarna adviseren wij om het vervolgens 1x per week te gebruiken om het resultaat te behouden.
Snel resultaat:
De Detox FootPatch kleur verandert al naar gelang de conditie van uw gezondheid. In het begin zal de Detox FootPatch donker zijn als u begint, maar na regelmatig gebruik zal het snel geleidelijk lichter worden, dit is een indicator die de verbetering van Uw gezondheid aangeeft.
Samenstelling:
Tourmaline (toermalijn), Wood Vinegar, Bamboo Vinegar (boomzuren van de Eik en Bamboe), Chitosan, Plant power, Vitamine C en maiszetmeel.
Detox Foot Patch heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Detox Foot Patch


Winkelwagen
Ook afvallen?

 

 Alle producten in prijs verlaagt !

 De Voordeligste & Originele Leptin Totaal Shop

 Prijzen zijn altijd inclusief btw & verzending.   Promotie