opc_loader

28 dagen detox thee afslank product voor darmreiniging en vetverbranding

23,95 16,50 U bespaart: 31%
Voorraad
Voorraad:
  2  items

28 dagen detox thee afslank producten voor vetverbranding en het reinigen van de darmen.

Dit product helpt het lichaam door het metabolisme op te laden - een goede spijsvertering te bevorderen en te helpen bij de optimalisatie van het spijsverteringskanaal.

Deze productingrediënten zijn ontworpen om het vermogen te versnellen om het lichaam van overtollige vetten te verwerken en te blijven stimuleren, de bloedcirculatie te stimuleren en essentiële antioxidanten, vitamines en mineralen te bieden.

Detox reiniging en metabolisme booster - onze 28-daagse detox helpt je lichaam bij het reinigen en zuiveren van zichzelf van gifstoffen en afval; Verhoogt uw metabolisme en energieniveau, helpt overtollig vocht kwijt te raken en vermindert stress terwijl het ook nog is geweldig smaakt.

Dit product is een zachte detox die de positieve bacteriën in de darm ondersteunt; Het lichaam helpen bij het bereiken van een geoptimaliseerd efficiënt lopend metabolisch proces.

Verpakking bestaat uit: 28 theezakjes

Ingredients: lotusblad, wintermeloen, cassiazaad, meidoorn, dubbele rode roos, paardenbloemblad, brandnetelblad, citroengras, groene thee.

28 dagen detox thee afslank product voor darmreiniging en vetverbranding heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
28 dagen detox thee afslank product voor darmreiniging en vetverbranding


Winkelwagen
Ook afvallen?

 

 Alle producten in prijs verlaagt !

 De Voordeligste & Originele Leptin Totaal Shop

 Prijzen zijn altijd inclusief btw & verzending.   Promotie