opc_loader

Leptin detox Foot Patch bamboo vinegar liquid

18,14
Voorraad
Voorraad:
  111  items
Staffelprijzen
Tot 2: 18,14
Van 2 tot 3: 16,93
Van 3 tot 4: 15,72
4 en meer: 13,30

Nu in prijs verlaagd !  

 . Direct leverbaar

De nieuwste kuur voor Ontgiften ,Pijn bestrijding & gezond afvallen

Foot Patch

Foot Patch ( DETOX Voet pleisters)zijn heel eenvoudig en gebruik. Breng de voetpleisters 's avonds aan op het midden van de voet. De voetpleister stimuleert de bloedsomloop en de voetreflexologiepunten op het midden van de voet, wat correspondeert met het stimuleren van de darmen, lever en nieren. Daarnaast absorbeert de voetpleister de afvalstoffen uit de bloedbaan.

 Aan de kleur van de voetpleister kunt u de volgende morgen zien hoeveel afvalstoffen er uit uw lichaam zijn gehaald. De voetpleister heeft een natuurlijke beige/geelachtige basiskleur. Als de voetpleister bruin of zwart wordt kunt u de kuur vervolgen tot de verkleuring zichtbaar afneemt.

Detox voetpleisters zijn gebaseerd op oude Oosterse recepten voor innerlijke reiniging. Elke maand worden er zo’n 10-15 miljoen voetpleisters gebruikt in Zuidoost Azië! Leptin Foot Patch bevatten hoog kwalitatieve, natuurlijke ingrediënten. Ze zijn veilig, eenvoudig en economisch in gebruik. Daarnaast zijn de pleisters bewezen effectief om afvalstoffen te verwijderen en dringen de ingrediënten niet binnen in het lichaam.

Leptin Foot Patch zijn ontwikkeld door wetenschappers in Zuidoost Azië, door het ingrediënt Toermalijn te mixen met diverse kruiden. Deze combinatie en ingrediënten is reeds lange tijd bekend om effectief gif- en afvalstoffen te verwijderen uit het lichaam en lichaamseigen cellen te activeren. Het normaliseert en stimuleert de bloedsomloop, waardoor onze fysieke conditie wordt verbeterd. De detox voetpleisters bevatten boomzuren van het sap van Bamboe en Eik. Het droge sap van deze bomen absorbeert gif- en afvalstoffen door de huid en heeft ontslakkende en steriliserende eigenschappen. De zool van de voet is een deel van het lichaam waar neuronen (energiepunten) en zenuwbanen samenkomen, die gebruikt worden in de traditionele Chinese geneeskunde, o.a. in acupunctuur en voetreflexologie. Deze plekken zijn verzamelplaatsen voor afvalstoffen, die de bloedsomloop beïnvloeden.
Waarom gebruikt u het Leptin Foot Patch programma?

  • Ondersteunt de verwijdering van afvalstoffen uit het lichaam
  • Vergroot het effect van afslank- en gewichtsbeheersingsprogramma’s
  • Verbetert de leverfunctie
  • Stimuleert galproduktie en het afbreken van vet in voedingsstoffen
  • Vergroot de energie en het uithoudingsvermogen
  • Verkleint het gevoel van vermoeidheid en lusteloosheid en verbetert slaap
  • Verbetert de huidconditie
  • Helpt het verlichten van spier- en gewrichtspijn en vermindert verzuring tijdens het sporten
  • Verbetert de weerstand door ondersteuning van het immuun systeem
  • Zorgt voor een gezonde spijsvertering en darmfunctie voor een lange termijn effect

We leven in een chemische cultuur. Een volwassen lichaam kan zo’n 400-800 chemische stoffen in het lichaam opnemen en opslaan. De normale verwijderingprocessen in het lichaam zijn niet meer in staat deze afvalstoffen te verwijderen. Machinaal verwerkt voedsel, voedselteelt, dranken, luchtverontreiniging, stress, cosmetische producten, sprays, stof, rook, synthetische stoffen, huis- en werkchemicaliën, plastic en uitlaatgassen dragen allemaal bij tot persoonlijke overlading van afvalstoffen. Dit creëert een omgeving vol gif- en afvalstoffen die levensstijlziekten kan doen opbloeien. Veel van deze ongewenste afvalstoffen hopen zich langzaam op en het kan zelfs jaren duren voordat de negatieve effecten zichtbaar worden. De symptomen kunnen variëren van hoofdpijn, slechte huidconditie, overgewicht, obstipatie, slechte adem, onrust gevoelens, cellulitis, vermoeidheid en depressiviteit. Gewone verschijnselen waar veel mensen aan lijden, maar vaak zonder te weten waarom.

Leptin Foot Patch kuur 5-Nachten maandkuur € 14.99
Voor de eerste keer raden wij het U aan om dit 5 dagen achtereen te gebruiken.

en na 1 of 2 weken weer herhalen ,en dan bijvoorbeeld  1 x per week bijhouden voor het juiste resultaat !
 

 

De Detox voet patch kleur verandert al naar gelang de conditie van uw gezondheid.
In het begin zal de Voet Patch donker zijn als u begint,maar na regelmatig gebruik zal het geleidelijk lichter worden,dit is
een indicator die de verbetering van Uw gezondheid aangeeft.
Waarom op Uw voeten ?
Omdat de onderkant van de voet de perfecte locatie is omdat daar de meeste van de zenuwen in ons lichaam eindigt.
Leptin detox Foot Patch bamboo vinegar liquid heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Leptin detox Foot Patch bamboo vinegar liquid


Winkelwagen
Ook afvallen?

 

 Alle producten in prijs verlaagt !

 De Voordeligste & Originele Leptin Totaal Shop

 Prijzen zijn altijd inclusief btw & verzending.   Promotie